Eli Manning-et álló ovációval búcsúztatták az utolsó hazai mérkőzésén

Legalábbis minden jel arra utal, hogy Eli Manning hazai pályán többet nem fog pályára lépni a New York Giants irányítójaként. A Giants 9 elbukott mérkőzés után tegnap legyőzte a Miami Dolphins csapatát így Manning győzelemmel búcsúzott a hazai közönségétől.

Az már a szezon közben is tisztán látszott, hogy a Giants vezetői egyértelműen letették a voksukat az újonc Daniel Jones mellett. Eli szerződése lejár a szezon után és mivel a tegnapi mérkőzés végén látványosan lecserélték, hogy meg tudják ünnepeltetni egyértelművé vált, hogy nem fognak vele hosszabbítani.

A Dolphins ellen Eli nem élete formájában játszott, 71,4%-os pontossággal passzolt, 2 touchdownt kiosztott de 3 interceptiont dobott.

A fiatalabbik Manning a 38. életévét tapossa és az utóbbi évek gyengébb teljesítménye alapján nem valószínű, hogy bármelyik csapat is kezdőként számolna vele. Viszont lenne egy másik alternatíva ami a számára is ismerős lehet. A 2004-es szezonban a Giants szerződtette Kurt Warner-t, hogy egyfajta mentora legyen a fiatal Manning-nek és ezt a mentor szerepet még bőven betöltheti az NFL-ben.

nfl.com, Fotó: twitter.com