A sok hiba ellenére a végén sikerült fordítania a 49ersnek

Brock Purdy dobásai egész este célt tévesztettek. A San Francisco 49ers védelme folyamatosan nagy játékokat adott a Green Bay Packers csapatának. Ráadásul még a speciális csapat is hibázott néhányszor. De mindezek ellenére a 49ers örülhetett a végén.

Amikor már úgy tűnt, hogy az NFC első helyén álló 49ers az első playoff meccsén csomagolnia kell és készülnie a következő szezonra, olyat tettek, ami az egész szezonban nem sikerült nekik: a meccs végén visszavágtak és fordítottak. Christian McCaffrey 1:07 perccel a vége előtt megfutotta a második tocuhdownját.

Purdy 39 passzából 23 volt sikeres, 252 yardot és 1 touchdownt passzolt. Igen pontatlanul dobált a mérkőzésen de nem adta el a labdát. Jordan Love 34/21-es mutatóval, 194 yarddal, 2 touchdownal és 2 interceptionnel zárt. A második lezárta a mérkőzést.

A statisztikai számok alapján kiegyenlítetten teljesítettek a csapatok. A pass rush egyik oldalon sem dominált, mindössze 1 sack volt a mérkőzésen. A főcsoport döntőben ennél jobb teljesítmény kell majd a védelemtől.

Fotó: latimes.com