Payton biztos benne, hogy Brees jövőre is Saints irányítója lesz

Drew Brees szerődése lejár és a télen szabadügynök lesz. Ha ez megtörténne valószínűleg rengeteg csapat keresné meg a rekordokat tartó irányítót. Természetesen ezt a forgatókönyvet el szeretné kerülni a csapat vezetőedzője Sean Payton.

A Super Bowl győztes irányító 2006-ban csatlakozott az akkor újjáépülő csapathoz. Brees az idei évben megdöntötte Dan Marino 27 éves rekordját. 5.476 yardot passzolt az idei alapszakaszban. Marino rekordja 5.084 passzolt yard volt.

Az értesülések szerint évi 18 millió dolláros szerződést kér ami Peyton Manning és Tom Brady fizetéséhez hasonló lenne. Brees korábban kijelentette, hogy csak akkor marad ha egy több éves szerződést kap. A franchise taget nem fogja elfogadni. A Saints csapatánál mindenki biztos benne, hogy sikerül majd megoldást találniuk és Brees jövőre is a csapat játékosa lesz.

Nem csak Breesnek fog lejárni télen a szerződése. A Pro Bowl-er guard Carl Nicks, a wide receiver Marques Colston, a cornerback Tracy Porter, a defensive tackle Aubrayo Franklin és Shaun Rogers, a linebackers Jo-Lonn Dunbar és Ramon Humber és a defensive end Jeff Charleston és Turk McBride szerződése is lejár hónapokon belül.

(nfl.com)