Több változás is a Pro Bowl keretben

A tegnapi több változást is bejelentettek a Pro Bowl kerettel kapcsolatban. A jelenleg sérüléssel küzdő, beválasztott játékosok sorra mondják vissza a szereplést. A hét végét követően tovább fog bővülni a lista hiszen a döntőt játszó két csapat játékosai sem utaznak el Hawaiira.

A Denver Broncos safetyje Brian Dawkins bekerült a Pro Bowl keretbe. A 38 éves, 16.-ik NFL idényét teljesítő strong fatety 9. alkalommal kapott meghívást a Pro Bowlra. A Pittsburgh Steelers játékosának Troy Polamalunak a helyét fogja átvenni, aki könyök sérülés miatt mondta le a mérkőzést. Dawkins így John Lynch-el áll holtversenyben a tight endek közt a Pro Bowl szereplést illetően és csak egyel van lemaradva a rekorder Ken Houston mögött aki 10-szer választottak be.

Az AFC roosterében két Houston Texans játékos is bekerült a keretbe a center Chris Myers és a defensive end Antonio Smith személyében. Továbbá az Oakland Raiders long snappere Jon Condo is uatzik Hawaiira. Myers a Pittsburgh Steelers centerét Maurkice Pouncey-t (boka), Smith a New England Patriots defensive endjét Andre Carter-t fogja helyettesíteni. Smithnek ez lesz az Pro Bowlja.

Az NFC keretébe bekerült a Seattle Seahawks fullbackje Michael Robinson aki a Green Bay Packers-es John Kuhnt fogja helyettesíteni. A hatalmas közönségkedvenc John Kuhn a múlt heti New York Giants elleni főcsoport elődöntőn szenvedett térdsérülést.

(nfl.com)