Rövid hírek - 2012. 01. 27.

Legemlékezetesebb Super Bowl pillanatok: Marcus Allen - Los Angeles Raiders Washington Redskins 38-9 in Super Bowl XVIII

A Chicago Bears másodjára is interjúra hívta Jason Lichtet a New England Patriots "pro personnel" igazgatóját a general manageri poszttal kapcsolatban. Licht mellet Phil Emery-nek a Chifs igazgatójának is komoly esélye van a poszt betöltésére.

Greg Schiano lett a Tampa Bay Buccaneers vezetőedzője

Tegnap megtörtént Dennis Allen, az Oakland Raiders új vezetőedzőjének hivatalos bemutatása. A volt Denver Broncos defensive coordinator 4 évre kötelezte el magát új csapatához.

Hamptont ismét műteni kell

A Dolphins szerződtette Kevin Coylet és Mike Shermant

A vég kezdete lehet. - Peyton draws Irsay's ire

Elmérgesedett a helyzet Indianapolisban

TOP 100 főiskolai/egyetemi játékos

Todd Haley a Kansas City Chiefs nemrég menesztett vezetőedzője a tegnapi napon Arizonában járt és találkozott a Cardinals vezetőedzőjével Ken Whisenhuntal és a general managerel Rod Gravesel az irányító poszttal kapcsolatban.

Hova mehet Matt Flynn? (videó)

A Clevelnad Browns offensive koordinátori posztjának fő esélyese Brad Childress a korábbi Minnesota Vikings vezetőedző. Childress egyedüli jelölt maradt, hiszen mellette a fő esélyes a volt Green Bay Packers vezetőedző Mike Sherman volt, aki a mai napon elfogadta a Miami Dolphins ajánlatát.

A Baltimore Ravens defensive koordinátora Chuck Pagano az Indianapolis Coltshoz szerződött így gyorsan meg kell találni az utódját. A hírek szerint a Ravens házon belül fogja megoldani és már van is két jelöltjük. A linebackerek ezdője Dean Pees és a defensive line edző Clarence Brooks pályázik a posztra.

- A Baltimore Ravens csapata nem tétlenkedett és a mai napon kinevezte Dean Pees-t defensive koordinátornak. Pees a Ravens linebackers edzője volt. Nem új számára a pozíció hiszen 2006-tól 2009-ig a New England Patriots védelmi koordinátora volt. Annak a Chuck Paganonak a helyét veszi át aki a tegnapi napon az Indianapolis Colts vezetőedzője lett.