Plaxico Burress Philadelphiába vágyik

Plaxico Burress szerződése az év végén lejár a New Yokr Jetsnél és a Philadelphia Eagleshez csapatánál akarja folytatni karrierjét. Burress 2008 után az idei szezonban tért vissza az NFL-be börtönbüntetését követően. Az idei alapszakaszban 45 elkapásával 612 elkapott yardot és 8 touchdownt szerzett.

A jelenleg 34 éves wide receiver négy évet töltött el a jelenlegi csapatának riválisánál a New York Giantsnél. Burress Super Bowlt is is nyert a Giantsel, sőt a döntő egyik hőse lett. Ezt követően kapott egy nagyszabású új szerződést, de a problémák itt kezdődtek. A játéka messze volt elmaradt az elvártaktól és a pályán kívüli viselkedése okozta a legnagyobb problémákat. A végén egy szórakozóhelyen lábon lőtte magát saját fegyverével amire temészetesen engedélye sem volt.

Burress összesen 10 szezont töltött el az NFL-ben. A 2000-es draft első körének nyolcadik választása volt. A Pittsburgh Steelersben kezdte a karrierjét ahol 5 évet töltött. Karrierje során 550 elkapása, 8.457 elkapott yardja és 63 touchdown elkapása volt az alapszakaszokban.

(nfl.com)