A Scouting Comine-ra meghívott játékosok listája

Jó pár játékos kapott meghívót az ezévi NFL Scouting Combinera. A 65 hivatalosan nevezett (korábban adták le a nevezésüket a jövő évi draftra) játékosból csak 10 fog hiányzó az "erődemonstrációról". De természetesen akikre már hónapok óta a legjobban figyelnek, mind jelen lesznek. Így látható lesz például Andrew Luck, Matt Kalil, Robert Griffin III, Justin Blackmon, Ryan Tannehill és Morris Claiborne is.

Hiányozni fog a Wyoming running backje Alvester Alexander, a Texas running backje Jamison Berryhill, a Kansas State running backje Bryce Brown, a Minnesota tight endje Tiree Eure, a Syracuse wide receivere Dorian Graham, a Boston College defensive endje/outside linebackere Max Holloway, a Miami wide receivere Aldarius Johnson, a Tulsa wide receivere Damaris Johnson, a Purdue guardja Ken Plue és az Auburn quarterbackje Barrett Trotter.

A teljes listát nem lehetett beilleszteni a blogba mert túl hosszú volt, így a bejegyzés végén található egy link amin  keresztül meg lehet tekinteni. A lista első oszlopa mutatja, hogy kik azok a játékosok akik már korábban hivatalosan is neveztek a draftra. Nem számoltam meg de elvileg 55 csillagnak kell szerepelnie a táblázatban (65-en neveztek hivatalosan és 10 játékos nem lesz ott). A második oszlop mutatja a játékos nevét, a harmadik pedig egy esetleges nicknevet/becenevet (amivel hivatalosan szerepel). A negyedik oszlop mutatja az iskolájukat. Az ötödik oszlopban szerepel, hogy milyen azonosító számmal szerepelnek. Például a csatolt képen defensive back fut akit 37-es számmal neveztek, így pillanatok alatt lehet azonosítani. Azért van erre szükség mert rengeteg játékos szerepel a Combine több különböző helyszínén. Az utolsó oszlop pedig a játékos posztját mutatja.

A teljes lista megtekintéséhez kattints IDE!

Címkék: draft2012