A Bills Johnsonnal tárgyal

A Buffalo Bills csapata ma találkozik egyik legfontosabb játékosával az elkapó Steve Johnsonnal a szerződésének meghosszabbítása ügyében, számolt be a Buffaloi WKBW-TV. Amennyiben nem sikerül megegyezni a feleknek úgy március 13.-án Johnson szabadügynök lesz.

A múlt heti hírek szerint a csapat és a wide receiver már közölték a feltételeiket, azonban ezezk nagyon távol álltak egymástól. A két fél Indianapolisban a Scouing Combine helyszínén folytatja a tárgyalásokat. Korábban Johnson kifejtette, hogy nem akarja elfogadni a franchise taget. Azonban Jason La Canfora az NFL szakértője szerint ha nem sikerül megegyezniük akkor Johnson mégis elfogadja a taget. Az elkapókra érvényes jövő évi franchise tag összege 9.4 millió dollár.

A Bills már novemberben is meg akarta hosszabbítani Johnson szerződését azonban a játékos visszautasította a felkínált kontraktust. Johnson az idei alapszakaszban 1004 elkapott yardot és 7 touchdownt szerzett. Ez volt sorozatban a második év mikor a wide receiver átlépte az 1000 yardos határt.

(nfl.com és Jason La Canfora az NFL szakértője)