A Chiefs őrült lenne ha nem fontolná meg Manning leigazolását

A Kansas City Chiefs nemrég kinevezett vezetőedzőjének, Romeo Crennelnek a tegnapi nyilatkozata szerint csapat őrült lenne ha nem fontolná meg Peyton Manning leigazolását, amennyiben szerződést bontana az Indianapolis Coltsal. Korábbi hírek szerint a Chiefs general managere Scott Pioli és a Colts QB-jának ügynöke több alkalommal is beszélt egymással.

Azonban a csapat két irányítójának egyenlőre nincs félnivalója. Matt Cassel nyugodtan kipihenheti a sérülését. A szezon közben érkezett Kyle Orton szerződése lejár és nincs rá garancia, hogy hosszabbít vele a Chiefs. A szezon végé felé ideiglenes vezetőedzőnek kinevezett Crennel Ortont játszatta kezdőként és 2-1-es mérleggel zárt. Crennel nyilatkozata szerint szeretnék Kansas Cityben tartani. Így két irányító versenyre lenne kényszerítve és mindig a legjobb formában levő QB játszana.

Crennel a Combine-on beszélt a Baylor irányítójával Robert Griffin III-el. A 15 perces megbeszélés/interjút követően elismerően nyilatkozott a fiatal játékosról. A Chiefs 11.-nek fog választani az áprilisi drafton, így valószínűleg már nem lesz elérhető számukra RG3 (esetleg egy trade által).

(nfl.com)