A Super Bowl-győztes elkapó távozik, a Patriots lecsapna rá

Az NFL-ben szereplő New York Giants elveszítheti a csapat egyik legjobb elkapóját, Mario Manninghamet. A játékos elmondta, hogy szívesen maradna a csapatnál, de jelen pillanatban nagyobb az esélye annak, hogy a következő szezontól már nem a Giantset erősíti.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a New England Patriots vezetőedzője, Bill Belichick szívesen leigazolná a New York Giants elkapóját, Mario Manninghamet. Nos, a ”Hazafiak” trénere minden bizonnyal dörzsöli a tenyerét, ugyanis a játékos a Vindicator nevű újságnak elmondta, hogy a következő idényben már nem a Giants játékosa lesz:  – 75 százalékos biztonsággal mondhatom, hogy új csapatban kezdem meg a következő szezont. – mondta az egyszeres Super Bowl győztes elkapó.

A biztoskezű játékos csak harmadik számú elkapónak számít a Giantsnél, ugyanis Tom Coughlin vezetőedzőnél Victor Cruz és Hakeem Nicks is megelőzi a rangsorban. A 2008-as játékosbörzén kiválasztott huszonöt esztendős játékos ezidáig 160 elkapást mutatott be, amelyekkel 2,315 yardot és 18 touchdownt szerzett csapatának. A remek képességű játékos március 13-tól lesz szabad-ügynök.

A New Englandnél többek között Deion Branch és Wes Welker szerződése is lejár. A ”Hazafiak” Welkert mindenképpen megtartanák. Egyes hírek szerint Tom Brady kedvenc célpontja egy 9.5 millió dolláros franchise taget kap. Branchet, azonban nem marasztalják a Pats-nél, ahol Manninghamnek a tight end duóval (Rob Gronkowski, Aaron Hernandez) is meg kellene küzdenie.

(sport365.hu)