Tovább igazol a Broncos

A Denver Broncos a tegnapi napon szerződtette a wide receiver Andre Caldwell-t, ezzel is újabb célpontot biztosítva Peyton Manningnek. Caldwell 4 éve játszik az NFL-ben és mindvégig a Cincinnati Bengals játékosa volt. Tavaly 37 elkapásból 317 yardot és három touchdownt ért el. Karrierje során 124 elkapott passznál, 1.172 elkapott yardnál és hat touchdownál jár. Caldwell előnyemég, hogy használható punt és kick visszahordóként is. Ezt a szerepet korábban Eddie Royal töltötte be Denverbe, de eligazolt csoportrivális San Diego Chargershez. Továbbá csapat tegnap szerződést hosszabbított a linebacker Wesley Woodyard-al és a guard Manny Ramirez-el

.Nem Caldwell volt az utolsó érkező. A Broncos jelenleg is több játékost is figyel. Miután Tim Tebow a Jetshez távozott a csapat egy tartalékirányítót keres. Szerepel a listájukon Caleb Hanie aki tavaly négy mérkőzésen volt kezdő miután a Chicago-i kezdő quarterback Jay Cutler megsérült. A mutatott számai finoman szólva sem voltak meggyőzőek. A Bears Hanie irányításával 0-4-es mérleget mutatott fel. Az irányító 679 yardot, három touchdownt és 10 interceptiont passzolt eddig 11 profi mérkőzésén. Talán jobb lenne más tartalék irányítót kiválasztani.

Továbbá érdeklődnek az irányító Billy Volek (San Diego Chargers), a cornerback William Gay (Pittsburgh Steelers), a tight ends Matthew Mulligan (New York Jets), Jacob Tamme (Indianapolis Colts) és a center Jeff Saturday (Indianapolis Colts) iránt is. A 13 éves Saturday karrierje nagy részében Manningel játszott együtt Indianapolisban, így az a center érkezésére nagy összegben lehet fogadni.

(nfl.com)