Stephon Gilmore aláírt a Bills-el

A cornerback Stephon Gilmore aláírta első profi szerződését a Buffalo Bills csapatával. Gilmore a Bills elsőkörös választottja volt, a tizedik helyen választották ki az április végi Drafton. Gilmore négyéves 12.1 millió dolláros szerződést írt alá a csapatával. Mind a négy év garantált. A szerződés továbbá tartalmaz egy ötödik éves opciót is.

A South Carolina korábbi játékosa három éven keresztül volt stabil kezdő az egyetemi bajnokságban és az NFL-ben is rögtön kezdő lehet. Már most kiérdemelte a vezetőedző Chan Gailey dicséretét mivel a négy edzésnapon három interceptiont is szerzett. "Jól játszik és jól dolgozik az edzésen. Elhivatott és nagyon érett játékos ami segíthet neki a fejlődésben. Egy kemény ligához csatlakozott, de pontosan tudja miről is szól ez az egész." - nyilatkozta Gailey.

Gilmore már a hetedik Drafton választott játékos akivel aláírta szerződését a Bills. Szerződtették már a negyedik körös Nigel Bradham-et (offensive line) és Ron Brooks-t (cornerback) az ötödik körös Zebrie Sanders-t (tackle) és Tank Carder-t (linebacker) a hatodik körös Mark Asper-t (guard) és a hetedik körös John Potter-t (kicker). Már csak a második körben választott offensive lineman Cordy Glenn és a harmadik körös wide receiver T.J. Graham szerződtetése van hátra.

(nfl.com)