Welker nyilatkozatai miatt bosszankodik a Patriots

A New England Patriots-ról már régóta tudjuk, hogy azt szeretik ha a játékosaik mindenhol jelen vannak, de nem igazán beszélnek. Vagy ha beszélnek akkor ne mondjanak semmi érdekeset. Welker nyilatkozatai miatt nem is túl boldog jelenleg a Pats.

Wes Welker a tegnapi napon a Boston Herald-nak elárulta, hogy nagyon rosszul mentek a szerződéshosszabbítási tárgyalásai. A Boston Globe adott interjújában elmondta, hogy a csapat épületébe sem akarták beengedni amíg alá nem írta a franchise taget. Az ESPN-nek pedig a tag aláírása előtt két héttel elmondta, hogy fontolgatja a munkabeszüntetést.

Welker hosszas huzavona után végül is kedden aláírta a franchise taget, aminek értelmében 9.515 millió dollárt fog keresni a következő szezonban. De egyből közölte, hogy bízik egy hosszútávú megállapodásban.

A Patriotsnál pedig keményen fellépnek az ilyen viselkedés ellen. A múltban Deion Branch, Asante Samuel és Richard Seymour is egyaránt repült egy-egy hasonló kirohanást követően. Logan Mankins volt a kivétel, hiszen a guard végül megkapta a kívánt hosszútávú szerződését. Welker játéka rendkívül fontos a Patriots számára, így ha más csapatnál folytatná a pályafutását az szégyen lenne a csapatra nézve.

(nfl.com)