Moeaki és Boss erős párost alkothat

A Kansas City Chiefs-nél Tony Moeaki és Kevin Boss tight end párosa komoly veszélyt jelenthet a következő szezonban az ellenfelekre nézve. A Chiefs nagy hangsúlyt fektetett a tight end sor megerősítésére az offseasonban. Elsőként John Carlson megszerzésével próbálkoztak, de a Seattle Seahawks csapata a Minnesota Vikings-t választotta. Ötéves 25 millió dolláros szerződést kötött a Vikingekkel.

Miután az Oakland Raiders elküldte Kevin Boss-t a Chiefs rögtön lecsapott rá és hároméves 8.5 millió dolláros szerződést kötött vele. Visszatér Tony Moeaki, akit a 2010-es Drafton választottak ki. Moeaki ígéretesen kezdte profi karrierjét, de a tavalyi előszezonban megsérült és az egész tavalyi szezont kénytelen volt kihagyni. Moeaki-t a Leonard Pope, Jake O'Connell és Anthony Becht trióval próbálták pótolni de hárman is csak 325 elkapott yardig és 1 touchdownig jutottak.

"A tight end a támadósor kritikus posztja. Különösen igaz ez ránk. Nagyon fontos szerepe van a játék menetében és a passzjátékban is. Kreatívan próbáljuk Őket beilleszteni a játékunkba. Nagy verseny van a játékosaink között és nagyon örülök Moeaki visszatérése miatt." - nyilatkozta a Chiefs irányítója Matt Cassel.

(nfl.com)