Chad Ochocinco aláírt a Dolphins-al

Nem keresgélt túl sokáig új csapatot magának Chad Ochocinco. Az elkapót a tegnapi napon edzésre várta a Miami Dolphins és estére aláírt a csapattal. A csapat megerősítette, hogy egyéves szerződést kötött Ochocinco-val.

A hírt nem sokkal azután jelentették be, hogy a csapat beismerte, hogy valóban egy edzésre várják a New England Patriotstól elküldött wide receivert. Ochocinco csak évet töltött Bostonban és csak 15 elkapása volt amivel 276 yardot és 1 touchdownt szerzett.

A 34 éve elkapót tudvalevően azért szerződtették, hogy helyettesítse a Pro Bowl-er szélsőt Brandon Marshall-t akit márciusban eltradelték a Chicago Bears-el. Ochocinco-nak Brian Hartline-al, Davone Bess-el és Legedu Naanee-val kell felvenni a versenyt a kezdőcsapatba kerülésért.

A hatszoros Pro Bowl és háromszoros All-Pro kerettag elkapó legjobb időszakát a Cincinnati Bengals csapatában élte át amikor 2002 és 2007 között zsinórban hat éven keresztül átlépte az 1.000 elkapott yardot. Karrierje alatt 11.059 elkapott yardot és 68 touchdownt szerzett.

(nfl.com)