Nincs könnyű helyzetben Mike Williams

A Seattle Seahawks wide receivere, Mike Williams érdekes helyzetbe került. Két éve érkezett és csapatának egyik legmegbízhatóbb játékosává vált. Majd következett a tavalyi, sérülésektől nehezített szezon és már a kerettagságát is veszély fenyegeti. Az ehhez hasonló történetek nem egyediek az NFL-ben, hiszen pár rossz meccs vagy egy rosszul sikerült év mindent megváltoztathat.

Pete Carroll vezetőedző irányítása mellett a korábbi USC játékos feltámadt hamvaiból. 2010-ben érkezett Seattlebe, azonban ezt megelőzően két évig nem talált magának csapatot. Két éven keresztül szerepelt a Detroit Lions-nál (2005-06), majd 2007-ben következett az Oakland Raiders és a Tennessee Titans. A Seahawks-nál viszont 65 elkapásból 751 yardot szerzett. Bejutottak a playoffban és az első mérkőzésen búcsúztatták a címvédő New Orleans Saints csapatát. A playoff-ra már egyértelműen a csapat előszámú elkapója volt.

Ezt követően bizakodóan vághatott neki a tavalyi szezonnak. Azonban tavaly több sérülés is hátraáltatta és már csak 236 elkapott yardot szerzett 12 mérkőzés alatt. Jelenleg is lábsérüléséből lábadozik és mára már a kerettagsága is veszélybe került és azt sem lehet tudni, hogy felépül-e az edzőtábor kezdetéig. Sidney Rice-nak, Doug Baldwin-nak és Golden Tate-nek biztos helye van a keretben. Olyan játékosokkal kell felvennie a versenyt mint Ben Obomanu, Kris Durham és Ricardo Lockette. Jelenleg úgy néz ki, hogy véget ért a "Hamupipőke történet" Williams számára.

(nfl.com)