Jonathan Stewart a Panthers-nél akar maradni

A Carolina Panthers az idei offseasonban leigazolta a running back Mike Tolbertet a San Diego Chargers csapatától, amivel kellően ráijesztettek a gárda futójára, Jonathan Stewart-ra. Stewart szerződése a következő év elején lejár és saját bevallása szerint mindent meg fog próbálni, hogy Carolinában maradhasson. Tolbert szerződtetése nem feltétlenül jelenti Stewart távozását de az biztos, hogy a kezdő running posztért nagy harc várható jövőre.

"Jók vagyunk, szóval nincs semmi okom arra, hogy távozzak innen. Párduc vagyok és az is szeretnék maradni." - nyilatkozta Stewart.

Stewart szerződéshosszabbítását megnehezíti a gárda másik futójának kínált szerződés is. DeAngelo Williams ötéves, 43 millió dolláros szerződést, míg Mike Tolbert négyéves, 10 millió dolláros szerződést kötött a csapattal. Ezek ugyan megnehezítik Stewart hosszútávú szerződésének megkötését, de nem teszik lehetetlenné. A számok és a szerződések ellenére még az is elképzelhető, hogy a következő évben elengedik a jövő áprilisban a 30. születésnapját betöltő Williams-t és a helyére hosszútávra, a még csak 25 éves Stewart-ot szerződtetik.

(nfl.com)