Rövidhírek - 2012.07.27

Matt Kalil aláírt a Vikings-al

Philadelphia Eagles edzőtábor jelentés - Július 26.

Adrian Peterson részt akar venni az edzéseken és mindenképpen el akarja kerülni, hogy PUP listára kerüljön.

Dashon Goldson aláírta a franchise taget

Ndamukong Suh-t a Detroit Lions defensive tackle-jét 1 millió dollár megfizetésére kötelezték egy tavaly okozott baleset miatt

A Raiders eltradelte Louis Murphy-t

A Miami Dolphins egyéves szerződést kötött a guard Eric Steinbach-al. Steinbach a Cleveland Browns játékosa volt korábban és a héten a Baltimore Ravens csapatánál is járt egy próbajátékon.

Addai-t máris elküldte a Patriots

Az Arizona Cardinals játékosai Ken Whisenhunt vezetőedzővel szemben nem Kevin Kolb-ot hanem John Skelton szeretnék kezdő irányítónak.

- Dontari Poe aláírt a Chiefs-el

Hat hetet (és a teljes edzőtábort) kell kihagynia a Dre Kirkpatrick-nak, a Cincinnati Bengals lábsérülést szenvedett játékosának. Így már nem biztos, hogy alapszakasz első mérkőzésén pályára fog lépni.

A Tennessee Titans PUP listára tette a wide receiver Kenny Britt-et. Az elkapó az utóbbi 10 hónapban három térdműtéten esett át, de az utóbbi időben főleg a letartóztatásaival hívta fel magára a figyelmet.

Lofa Tatupu-tól megvált a Falcons

Jacksonville Jaguars aláírt a draft harmadik körében kiválasztott punterével Bryan Anger-el. Anger a Draft legelőkelőbb helyén kiválasztott puntere Todd Sauerbrun (Chicago Bears) 1995-ös második körös kiválasztása óta.