Seahawks: Jó kezdés, biztató jelek, győzelem

A preseason első hetében 27-17-es győzelemmel mutatkozott be a csapat az ex Seahawks ikont, Matt Hasselbeck-et a soraiban tudó Tennessee Titans ellen. Jól alakult a kezdés, Brandon Browner szedte össze Hasselbeck első passzát és vitte vissza 23 yardról, így 6 pontos előnyről indultunk. Ezután egy 41 yardos Hauschka mezőnygóllal lett 10-0. Az első félidőben csak egy Bironas mezőnygól volt a válasz a Titanstól, így 10-3-al mentek az öltözőbe a csapatok. Flynn bemutatkozása az első félidőben egész jól sikerült 11/13, 71 yard és egy eladott labda.

A második félidőben Wilson irányított, ha már ott volt meg is találta Braylon Edwards-ot egy 39 yardos passzal, majd Darius Reynaud percei következtek. Egy engedett 21 yardos futott TD, egy 85! yardos punt visszahordás került a neve mellé. Erre egy 40 yardos mezőnygól volt a válaszunk, aztán ha már Wilson ott volt, futott is egy TD-t, mert ezt a mobilitást vártuk tőle. Így 12/16, 124 yard, 1 passzolt, 1 futott TD és egy eladott labda került a statisztikában a neve mellé.Ezután egy 41 yardos Hauschka mezőnygóllal lett 10-0. Az első félidőben csak egy Bironas mezőnygól volt a válasz a Titanstól, így 10-3-al mentek az öltözőbe a csapatok. Flynn bemutatkozása az első félidőben egész jól sikerült 11/13, 71 yard és egy eladott labda.

Ha a 27-17-es győzelem mellé odatesszük, hogy nem volt a pályán Lynch, Sidney Rice, Doug Baldwin, Terrell Owens és Kellen Winslow sem, kifejezetten bizakodóak lehetünk a támadóalakulatunk kapcsán.

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary

seahawks.blog.nepsport.hu