Visszavonult Eric LeGrand

A Tampa Bay Buccaneers csapatából pár hete visszavonult a bénán szerződtetett Eric LeGrand. A korábban defensive tackle poszton szereplő LeGrand profi futballról szóló álmai 2010 október 16.-án végleg szertefoszlottak amikor egy tackle során nyaksérülést szenvedett és lebénult. Akkori Rutgers-es edzőjét, Greg Schiano idén nevezték ki a Buccaneers vezetőedzőjének és májusban teljesítette LeGrand álmát és szerződtette egy profi NFL csapathoz. Múlt hét csütörtökön LeGrand bejelentette, hogy az edzőtábor kezdete előtt visszavonul, hogy helyet csináljon a Buccaneers keretében.

Ez egy apró gesztus amivel elismerjük a személyiségét, a mentalitását és a kitartását. Az ilyen típusú ember az igazi Kalóz." - nyilatkozta LeGrand régi (és új) edzője a játékos szerződtetésekor.

LeGrand idén nyáron sok időt töltött a Bucs-al. Több alkalommal tartott lelkesítő beszédeket a játékosoknak. Egy nap szeretne visszatérni a csapathoz és folytatni a megkezdett munkát, de jelenleg elsődleges a rehabilitációja és reméli, hogy egy napon újra járni fog.

(profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: tampabay.com)