Az Eagles elküldte Jaiquawn Jarrett-et

A Philadelphia Eagles elküldte a safety Jaiquawn Jarrett-et. A tavalyi Draft második körében választották Jarrett-et. A safetynek több lehetősége is volt, hogy az Eagles kedző játékosa legyen, de a sok rontott szerelése miatt elvesztette edzőinek a bizalmát. Az 54. helyen választották ki és a Colts volt játékosát, az offensive lineman Ben Ijalana-t leszámítva Jarrett osztályának legmagasabban jegyzett elküldött játékosa.

Az Eagles safety poszton a Nate Allen, Kurt Coleman kezdőpárossal és a David Sims, Colt Anderson tartalékpárossal folytatja a szezont. Nem tudhatjuk jelenleg, hogy lesz-e olyan csapat amelyik második esélyt kínál Jarrett számára, de ha igen akkor ott jobb benyomást kell tennie az edzői stábra mint ahogyan azt Andy Reid-el és segédedzőivel tette. Érdekes módon elküldését követően Reid mindent magára vállalt a játékos kiválasztásával (és elküldésével) kapcsolatban.

"Az én felelősségem. Túlértékeltem a játékost. Roppant fontosnak tartom, hogyha elkövetsz egy hibát akkor azt javítsd ki. Ha valaki nem illeszkedik a rendszeredhez akkor félre kell tenni az egódat és el kell küldeni. Csak így lehet ezt csinálni." - nyilatkozta az Eagles vezetőedzője Andy Reid.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)