VÉGET ÉRT JÁTÉKVEZETŐK SZTRÁJKJA!

Az NFL tegnap este bejelentette, hogy nyolcéves szerződést kötöttek a Játékvezetők Szövetségével. Véget ért a sztrájk és az NFL Commissioner Roger Goodell közölte, hogy már a ma esti mérkőzésen már a régi bírók vezetnek majd. A most megkötött kollektív szerződés a leghosszabb ami eddig az NFL és a játékvezetők között létrejött a sportág történetében.

"Visszatérnek a pályára a sportág legjobb játékvezetői és hálás köszönet a szurkolóknak a kitartásukért. Eljött az idő, hogy újra a csapatokra és a játékosokra fókuszáljunk." - nyilatkozta Roger Goodell.

A ma esti Baltimore Ravens - Cleveland Browns mérkőzést már a régi bírók fogják vezetni, de arról még nincs hír, hogy pontosan kik. A játékvezetők pénteken vagy szombaton írják alá az új szerződést. Az nfl.com megkérdezte a visszatérésről a játékvezető Ed Hochuli-t.

"Mind a 121 játékvezető nagyon örül a visszatérésnek. Készen állunk. Kihagytuk az előszezont és a pályán kívül nem tudunk olyat tenni ami helyettesítheti ezt a felkészülést. De nagyon keményen dolgoztunk az utóbbi hónapokban. Tanulmányoztuk az új szabályokat és minden héten órákon és órákon keresztül csak videóztunk. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy felkészüljünk és úgy gondolom készen állunk." - nyilatkozta Ed Hochuli.

(nfl.com, Fotó: kissingsuzykolber.uproxx.com)

Címkék: alapszakasz