Kihirdették az All-Pro kereteket

Christian McCaffrey, Tyreek Hill és Fred Warner egyhangúlag került be az Associated Press 2023-as NFL All-Pro csapatába. A San Francisco 49ers játékosa McCaffrey és Warner, valamint a Miami Dolphins elkapója Hill a ligáról rendszeresen tudósító országos médiaszemélyzet mind az 50 tagjától megkapta az első csapat szavazatokat.

"Kizárt dolog" - mondta Warner arról, hogy egyhangúan választották meg a harmadik válogatottat. "Hű, ez különleges." A futó McCaffrey és a linebacker Warner mellett három San Franciscó-i csapattársuk is helyet kapott: Trent Williams bal oldali tackle, Kyle Juszczyk fullback és George Kittle tight end.

A Baltimore Ravens irányítója, Lamar Jackson második All-Pro-választását érdemelte ki, 45 első helyezett szavazatot kapott. A Dallas Cowboys irányítója Dak Prescott és a San Francisco irányítója Brock Purdy egyenként két-két első helyezett szavazatot kapott, a Buffalóból pedig Josh Allen a másik szavazatot.

A Los Angeles Rams defensive tackle-je, Aaron Donald nyolcszoros válogatott lett, ami holtversenyben a legtöbb választás egy védőjátékostól és holtversenyben az ötödik legtöbb összességében. A Cowboys jobb oldali guardja, Zack Martin hétszeres választott, az Eagles centere, Jason Kelce pedig a hatodik választását érdemelte ki.

Tizennégy játékos első alkalommal került be, köztük három az NFC bajnok Dallasból: CeeDee Lamb wide receiver, aki egy szavazattal maradt le az egyhangú választásról; DaRon Bland cornerback és Brandon Aubrey kicker.

A Tampa Bay safety Antoine Winfield Jr., a Detroit wide receiver Amon-Ra St. Brown és a New York Jets linebacker Quincy Williams - egyikük sem került be a Pro Bowlba - bekerültek az All-Pro csapatba.

madden23.jpg

Fotó: usatoday.com, ramswire.usatoday.com

Címkék: alapszakasz, allpro