Donald Brown és Robert Mathis is 2-3 hétre esett ki

A megfiatalított Indianapolis Colts-nak már eddig is több nehézséggel kellett szembenéznie az idei szezonban és a megpróbáltatások tovább folytatódnak. A kezdő running back Donald Brown térdsérülést szenvedett a múlt hétvégi Green Bay Packers elleni győzelem alkalmával és a csapat megbízott vezetőedzője, Bruce Arians bejelentette, hogy 2-3 hetet kénytelen lesz kihagyni. Továbbá a defensive end, Robert Mathis-nek ugyancsak térdsérülés miatt szintén 2-3 hetet kell kihagynia.

Brown a múlt héten már át is esett egy térdműtéten és kezdőcsapatbeli helyét Vic Ballard vette át. Brown a csapat legeredményesebb futója. 239 futott yardot és 1 touchdownt, míg Ballard csak 42 yardot szerzett. Ballard mögött még ott van a a másodéves Delone Carter és a Pittsburgh Steelerstől érkezett Mewelde Moore, de eddig nem kaptak sok lehetőséget.

Talán még Brown-nál is fontosabb kieső Robert Mathis. Végre úgy nézett ki, hogy az első hetet követően újra hosszútávon együtt játszhat Mathis és Dwight Freeney, de ez most sem fog megvalósulni. Mathis kiesésével a secondary egyértelműen veszít a robbanékonyságából.

(nfl.com, Fotó: stampedeblue.com)