Peterson és Allen sem edzett csütörtökon

Adrian Peterson továbbra sem, Jared Allen pedig a mai napon nem edzett a csapattal. Adrian Peterson miután bokasérülés miatt kihagyta szerdai edzést a mai napon sem edzett a csapattal. Jared Allen aki még tegnap korlátozott munkát végzett, ma már egyáltalán nem tréningezett a többiekkel ágyéksérülése miatt. Peterson bal bokája még a Tennessee elleni találkozó első negyedében ficamodott ki. Bár játszott azóta már ,de elismerte most kicsit rosszabb a helyzet, mint egy hete.

“Nem volt egészen egészséges a bokám a Redskins elleni mérkőzésen, de játszani akartam. Erősítem a bokám és továbbra is elvégzem a feladatokat, hogy vasárnapra készen álljak.” – mondta Peterson.

Peterson ugyan erőltetné a játékot a Cardinals ellen, annak ellenére, hogy nem is edzett eddig a héten, ráadásul az Arizona elleni mérkőzés után mindössze 4 nappal máris ott a Tampa Bay elleni mérkőzés, amin tervei szerint szintén játszana.

Mindenféleképpen a legokosabb döntést kell meghozniuk, mert egy esetleges sérülés nagyon visszavetné mind Peterson-t, mind a Vikings támadójátékát, hiszen Peterson a futásaival nagyon jó és értékes yardokhoz juttatja csapatát, sőt a 20+ yardos futásaival remek pozícióba is kerül a csapat akár első akár harmadik kísérletnél.

Jared Allen tegnap még korlátozott edzést végzet, azonban a csütörtöki napon már nem tréningezett a csapattal. Róla egyenlőre nem tudni többet, de remélhetőleg pénteken már fog edzeni és vasárnap a pályán láthatjuk őt.

A sérültlistára a csütörtöki napon csak egy játékos a RB Matt Asiata került fel, aki térdsérüléssel ma csak korlátozott edzést végzett.

Robert Balnton, Matt Asiata, Marvin Mitchell, Mistral Raymond és Antoine Winfield csak korlátozott edzést végzett.

Christian Ponder és Jerome Simpson a szerdai naphoz hasonlóan teljes edzést végeztek.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: newsone.com