57 perc elkapó nélkül

Hihetetlen, de a tegnapi meccsen majdnem elkapó elkapás nélkül jöttünk le a pályáról. 2 perc 43 másodpercen múlott, hogy a Vikings elkapó elkapás nélkül távozzon a Green Bay otthonából.

Egészen hihetetlen, de csak 3 sikeres elkapása volt a Vikings 5 elkapója közül, akik tegnap pályára léptek. Kettőt Jerome Simpson kapott el, de ő is csak a 6. vagy 7. próbálkozást tudta megszerezni. A harmadikat az újonc Jarius Wright.

Szörnyű, hogy Percy Harvin kiválásával nincs célpontja Ponder-nek. Egyedüliként Kyle Rudolph aki dominál minden meccsen, de ő tight end és nem elkapó.

Nagyon egyoldalúvá válhat a passzjátékunk, ha mindig csak Rudolph-ra hívnak, mert ő elkapja.

Michael Jenkins a következőket mondta …

“Kilenc éve vagyok az NFL-ben, de én még ilyet nem láttam.”

Mondta úgy Jenkins, hogy három alkalommal ment felé a labda, de ő sem kapott el egy passzt sem. Majd folytatta …

“Meg kell találnunk a módját, hogy javíthassunk. Ráadásul ezt gyorsan kell megoldanunk, ha még idén be akarunk jutni a rájátszásba.”

Szép szavak, csak lássuk a tetteket is. Percy Harvin továbbra is sérült és már harmadik meccsét volt kénytelen kihagyni és ez sajnos meg is látszik a passzjátékunkon.

Devin Aromashodu is megszólalt aki az ügy kapcsán, aki felé egy passz ment, de nem kapta el …

“Azt gondolom, hogy meg kell csinálunk azokat a dolgokat, amik nyilvánvalóak. Nyilvánvaló, hogy ez nem jó ami például ma lezajlott. Meg kell ragadnunk a lehetőségeket és tanulnunk kell a hibáinkból. Ma egyszerűen nem működött semmi.”

Wright is csak egy labdát tudott elkapni, amivel 13 yardot hozott csapatának, de természetesen ő is elégedetlen saját és csapata teljesítményével.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com