Harvin sérültlistán, vége a szezonjának

Percy Harvin nem tud visszatérni a Bears ellen, sőt már idén sem. A szerdai napon délután a Minnesota Vikings csapata bejelentette, hogy IR listára teszi az elkapó Percy Harvin-t, ez annyit tesz, hogy már idén nem fog pályára lépni.

Harvin sérülésének már ez az ötödik hete és úgy tűnik, hogy nem javul. A szerdai sérültlistán még csak megnevezve volt, hogy nem edzett, de délután Frazier bejelentette, hogy IR listára teszik, mert a sérülése nem javul.

Percy Harvin a Minnesota Vikings csapatának legjobb elkapója még a Seattle Seahawks ellen sérült meg. Egy futás alkalmával két Seahawks védő leütközte őt és olyan szerencsétlen módon találták el a bal bokáját, hogy megsérült.

A meccs utáni napon mankót kellett vennie, mert lépni sem tudott a feldagadt és zúzódott bokája miatt. A mankót ugyan 1 hét után letehette, de már 4 hete nem edzett.

Már kiderült nem is fog. IR azaz injured reserve listára tették, ahol például a Training Camp alatt megsérült Greg Childs is található.

Harvin idén 62 elkapásból 677 yardot és 3 TD-t szerzett csapatunknak. Futásból is eredményes volt, 22 futási kísérlet 96 yard és 1 TD. De nem feledkezhetünk meg a Lions ellen 105 yardon keresztül visszahordott kick off return TD-ről sem, ami karrierjének leghosszabb visszahordása volt.

Most, hogy Harvin kiesett a szezon hátralévő részére, nem állunk túl jól elkapóilag. Harvin helyére valószínűleg aktiválják az edzőcsapatból az elkapó Chris Summers-t. A rookie még nem játszott egyetlen egy mérkőzést sem. Summers egyébként pont a Chicago Bears-től érkezett.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com