A Saints kirúgta a defensive koordinátor Steve Spagnuolo-t

Az egy éves eltiltása után nem vesztegeti az időt Sean Payton, a New Orleans Saints héten visszatért vezetőedzője.  Az első teljes munkanapját követően kirúgta a defensive koordinátor Steve Spagnuolo-t. Spagnuolo egy év után kénytelen távozni és vele együtt menesztették a secondary edzőt Ken Flajole-t is.

Spagnuolo kirúgására számítani lehetett hiszen a hónapban több játékostól is hallani lehetett, hogy nem volt felhőtlen a viszonyuk a koordinátorral. Egy névtelen Saints védő állítása szerint az edző úgy "kezeli a játékosokat mint a szart". Emellett a csapat védelme utolsó volt az engedett yardok; engedett futott yardok és utolsó előtti az engedett pontok; engedett passzolt yardok tekintetében így az lett volna a váratlanabb ha még egy évig a csapatnál marad.

"Személyesen szeretnék köszönetet mondani Steve-nek és Ken-nek azért amiért hozzájárultak ehhez a példa nélküli szezonhoz. Átalakítjuk a védelmünket a 3-4-es sémára és ebből kifolyólag ez a legjobb idő ehhez a változtatáshoz." - nyilatkozta Sean Payton.

(nfl.com, Fotó: nola.com)