Kétséges Aqib Talib hosszútávú szerződése a Patriots-nál

Aqib Talib egy jó katona volt a New England Patriots-nál eltöltött rövidke ideje alatt, de ez nem jelent garanciát rá, hogy a cornerback hosszútávú szerződést fog kapni a csapattól. A Comcast SportsNet értesülései szerint az edző elégedetlen Talib munkamoráljával és ez könnyen keresztbe tehet a hosszútávú szerződésnek. Talib szabadügynök lesz márciusban és letesztelheti magát a piacon is.

Talib nem akart extra edzésmunkát végezni, a jelen állás szerint a csapat be akarja biztosítani magát és csak egyéves szerződésben gondolkodnak. A védő hét produktív mérkőzést produkált a Boston-i csapatnál, de azt azét nem szabad elfelejteni, hogy csak azért csaphatott le rá Bill Belichick mert szépen lassan kijátszotta magát Tampából.

Igen trükkös Talib helyzete, hiszen októberben négy mérkőzésre eltiltotta a liga, de ezt követően jó játékkal tért vissza. Jelenlegi piaci ára magasabb mint amekkora novemberben volt amikor a Patriots lecsapott rá. Viszont a főcsoportdöntőn térdín sérülést szenvedett de még így is találhat magának egy csapatot amelyik hajlandó lenne hosszútávú szerződést felkínálni a számára.

(nfl.com, Fotó: bostonglobe.com)