Hasselbeck-et elküldte a Titans és leszerződtette a Colts

A Tennessee Titans tegnap bejelentette, hogy elküldte az irányító Matt Hasselbeck-et. A 37 éves irányító két évig volt a csapat játékosa, de a tavalyi évben már csak Jake Locker tartalékjaként számítottak rá.

Elsődlegesen is azért szerződtették, hogy segítsen a fiatal Locker-nek beilleszkedni az NFL világába. A 2011-es Draft első körének nyolcadik választottja tavaly már kezdő volt, de sérülései miatt csak 11 mérkőzésen léphetett pályára, a többi mérkőzésen pedig a veterán Hasselbeck szerepelt.

Pár órával az elküldését követően viszont bejelentették, hogy máris új csapatot talált magának Hasselbeck. Kétéves szerződést kötött az Indianapolis Colts csapatával. Ide már egyértelműen tartalékirányítónak érkezik Drew Stanton helyére aki az Arizona Cardinals csapatához távozott a múlt héten.

Érdekes, hogy Hasselbeck mindössze pár óráig volt szabadon igazolható de ezen rövid időszak alatt az Arizona Cardinals, a Buffalo Bills, a Chicago Bears, a Cincinnati Bengals, a Cleveland Browns, a New Orleans Saints, a New York Giants, a San Francisco 49ers és a Tampa Bay Buccaneers érdeklődéséről is hallani lehetett.

(nfl.com, Fotó: usatoday.com)