A Buccaneers szerződtette Derek Landri-t

A Tampa Bay Buccaneers aláírt a defensive tackle Derek Landri-val! A játékossal egy két évre szóló, 3,5 millió dolláros szerződést kötött a Bucs. A játékos az elmúlt két évben a Philadelphia Eagles csapatánál játszott, a ligába pedig még 2007-ben került, akkor az ötödik körben draftolta a Jacksonville Jaguars csapata.

A karrierje során 8 sacket szerző játékost, tavaly a Pro Football Talk, még a 2012-es idény titkos favoritjaként emlegette, és ehhez hűen kezdőként is szerepelt az Eagles csapatában, ám nagyon hamar a kispadon is találta magát. Az Eagles védelme által hívott játékok alig 50%-ban kapott szerepet.

Landri-nak inkább a Jaguáros korszaka sikeredett szépre, Jacksonville-ben nagyon sokáig volt a szurkolók nagy kedvence, de miután 2009-ben elkezdtek ott is a 3-4-es formációval kísérletezni a játékos szépen a háttérbe szorult, később pedig elengedték a csapattól. Neki inkább a 4-3-as felállás való, és remek passz vadász. Landri egy sokoldalú technikás játékos, és remek pass rusherként tartják számon, csak bizakodni lehet benne, hogy megállja majd a helyét Gerald McCoy mellett, és szépen illeszkedik majd a Buccaneers rendszerébe.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu

Fotó: joebucsfan.com