A Raiders szerződtette Tracy Porter-t

Bejelentették, hogy a Raiders egyéves szerződést kötött a szabadügynök cornerback Tracy Porter-rel. Porter ismét együtt dolgozhat egykori New Orleans Saints-es secondary edzőjével, a jelenlegi vezetőedzőnkkel Dennis Allen-el.

A tavalyi szezonban a Denver Broncos játékosa volt, de csak hat mérkőzésen lépett pályára. A szezon kezdetekor kezdőjátékosnak számított a Broncos-nál, de az alapszakasz során ismét előjöttek az augusztusban kapott rohamának előjelei ami miatt az orvosok több mérkőzésről is eltiltották.

A jelenleg 26 éves védő öt éves NFL rutinnal és egy Super Bowl gyűrűvel rendelkezik továbbá slot és nickelback poszton is bevethető. Jó hír, hogy a legfrissebb vizsgálatok szerint a tavalyi rohamának már semmilyen utóhatása sincs és így semmi sem veszélyezteti a következő szezonbeli játékát.

Porter-t a 2008-as Draft második körében választotta ki a Saints és pályafutásának első három évében Allen volt az edzője. A tavalyi offseasonban szabadügynökké vállt és csatlakozott a Denver Broncos-hoz. Pályafutása során 215 tacklet, 1 sacket és 8 interceptiont szerzett.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: lindyssports.com)