Sürgősségire ment Ponder a karja miatt

Christian Ponder-nek a Minnesota Vikings első számú irányítójának nem jól indult a felkészülés. Ponder karja nincs rendben, már a holtidényben tartott első edzéseken felduzzadt neki. Ponder még tavaly decemberben az utolsó alapszakasz mérkőzésen szenvedett karsérülést, mely arra késztette őt, hogy kihagyja a Wild Card mérkőzést, ami karrierjének első rájátszásbeli mérkőzése lett volna. Akkor azt mondta, sajnálja hogy nem játszik, de a következő szezonra minden rendben lesz és teljesen egészségesen fog nekiindulni a felkészülésnek.

Ezen a héten a szerdai edzésről távoznia kellett, mert be kellett őt vinni a sürgősségire, ugyanis a karja nagyon felduzzadt. Ponder elmondta, hogy jól érzi magát és az elmúlt két héten tartott edzéseken aktívan részt vett. Saját bevallása szerint olyannyira jól volt, hogy nem tér vissza a karsérülés. Ám szerdán mégis megtörtént. Ponder karja ismét felduzzadt, a kórházban az MRI vizsgálatok után megállapították, hogy a zúzódások újra láthatóak.

Ponder azt mondta a vizsgálatot követően, hogy …

“Nem értem, hogy miért és hogyan. Nagyon furcsa volt. Minden dolog olyan hirtelen történt, az egész karom feldagadt és kőkemény lett. Halálra voltam rémülve, hogy vérrög lehet benne és így azonnal bementem a sürgősségire.”

Ponder azóta már jobban van és kiderült, hogy nem vérrög keletkezett a karjában, hanem a zúzódások újultak ki. Az elkövetkezendő időben pihenni fog és majd idővel kiderül merre tovább.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com