A tegnapi nap összefoglalója

- A Baltimore Ravens tegnap ellátogatott a Fehér Házba ahol minden évben az amerikai elnök fogadja az aktuális bajnokot.

A tegnapi napon a Pittsburgh Steelers vezetőedzője, Mike Tomlin bejelentette, hogy kés alá kell feküdnie irányítójának, "Big" Ben Roethlisberger-nek. Tomlin állítása szerint csak kisebb műtétet fognak végrehajtani az irányító jobb térdén és az edzőtábor kezdetére teljesen egészséges lesz. Az edző továbbá közölte, hogy a beavatkozásnak nem lesznek hosszútávú hatásai.

- A San Diego Chargers négyéves, 11.4 millió dolláros szerződést kötött az első körben kiválasztott offensive tackle D.J. Fluker-el.

- Meg kell műteni a Green Bay Packers running backjét, DuJuan Harris-t mert egy rutin orvosi vizsgálat során cisztát találtak a tüdejében.

- A Houston Texans vezetőedzője Gary Kubiak bejelentette, hogy meg kell műteni az offensive tackle Duane Brown-t mert csontkinövés van a bokájában.

- A New York Jets tavalyi elsőkörös választottja, a defensive end Quinton Coples a következő szezonban a külső linebacker poszton foig szerepelni.

- Januári csípőműtétjét követően a héten edzésbe állt a Chicago Bears wide receivere Brandon Marshall.

- Kiderült, hogy nem olyan súlyos Trent Richardson sípcsontsérülése és a Cleveland Browns running backje egy hónap múlva újra edzésbe állhat.

Chicago Bears péntekre edzésre hívta az Oakland Raiders volt irányítóját JaMarcus Russell-t. Russell még a 2007-es Draft 1/1-es játékosa volt, de mindössze három évig szerepelt az NFL-ben. Az utóbbi évtized egyik legnagyobb mellényúlásának tartják. Eddigi pályafutása alatt csak 4.083 passzolt yardot, 18 touchdownt és 23 interceptiont szerzett.

- Vállműtétjét követően újra edzésbe állt a New England Patriots tight endje Aaron Hernandez.

- A Philadelphia Eagles frissen szerződtetett cornerback Cary Williams kihagyta a múlt heti OTA edzéseket és nem lehet tudni mikor fog újra edzésmunkát végezni mert folyamatosan különféle egyéb elfoglaltságokra hivatkozik.