A St. Louis Rams szerződtette az új youtube sztárt

Egy új trend jelent meg az NFL-ben, ami szerint a trükkvideók szereplőinek is esélyt adnak a csapatok, hogy profi szinten is bizonyíthassanak. Nemrég itt volt a trükkös norvég rúgó "Kickalicious," azaz Harvard Rugland akit a Detroit Lions szerződtetett. Pár napja pedig a St. Louis Rams bejelentette, hogy szerződtette az új youtube sztár long snapper "Snapalicious-t" azaz Jorgen Hus-t.

A 23 éves kanadai Hus saját magának csinált hírnevet a videójával. A bejegyzés végén látható rövid videót eddig több mint 78 ezer alkalommal nézték meg. Egy kicsit irónikus, hogy a Regina Egyetem játékosa (az iskola csapatát is Rams-nek hívják) pont azon a poszton ismertette meg a nevét a világgal amelyen általában "névtelen" játékosok szerepelnek. Őszintén szólva a long snapper nevét csak akkor mondják be a TV-be ha elhibázza a snapet.

Jeff Fisher a Rams vezetőedzőjének állítása szerint a szerződtetés előtt nem látta a Hus videót. Az tény, hogy Hus két hete részt vett a Rams minicampjén, így lehet, hogy a videónak tényleg semmi köze sem volt a szerződtetéséhez. Majd kiderül mire jut az internetsztár, de nincs kizárva, hogy szeptembertől Hus dobálhatja majd a labdákat a Rams kickerének, Greg Zuerlein-nek.

(nfl.com, Fotó: cbc.ca)