Brandon Marshall csipője miatt aggódnak a Chicago Bearsnél

Azt már régóta tudjuk nem létezik olyan, hogy kis hát vagy csípő műtét az NFL-ben. Mindkét esetben komolyan el kell gondolkodni a probléma hosszútávú hatásain. A Chicago Bears wide receivere Brandon Marshall az idei év elején átesett a harmadik csípőműtétjén és visszatérésének időpontja jelenleg is kérdéses.

Marshall januárban átesett egy artroszkópos csípőműtéten ami miatt ki kellet hagynia a csapat összes idei offseason programját és még pár héttel az edzőtábor kezdete előtt sem lehet semmi biztosat tudni az elkapóról. Ha viszont nem teljesen egészséges akkor a Bears-nek nagyon óvatosan kell bánnia majd Jay Cutler fő célpontjával.

A csapat háza táján rövidebb felépülési idővel számoltak mert a korábbi két műtétjét követően nagyon hamar visszatért a pályára. A műtétek kumulatív hatása és az idő előrehaladása miatt nem lehet túl korán edzésre kényszeríteni a receivert és ezzel megkockáztatni az esetleges rásérülést hiszen a tavalyi szezonban a Bears elkapott yardjainak 76,5%-át Marshall szerezte.

(nfl.com, Fotó: ngngsports.com)