A Bills elküldte Mark Anderson-t

A Buffalo Bills a tavalyi offseasonban igen komoly mennyiségű pénzt elköltött, hogy megszerezze a szabadügynök piacról a defensive end páros Mario Williams-t és Mark Anderson-t. A páros azonban csak egy szezonon keresztül voltak csapattársak hiszen a Bills bejelentette, hogy megvált Anderson-tól.

Anderson-nak a tavalyi szezonban 8 millió dollárt fizetett ki a Bills, de csak öt mérkőzésen léphetett pályára, mert egy térdsérülés idejekorán végett vetett a szezonjának. Több műtéti beavatkozásra is szükség volt.

Előzetesen arra lehetett számítani, hogy a csapat játékosa marad és mint szituációs pass rusher kerül majd bevetésre, de a Bills új defensive koordinátora Mike Pettine nem számított a 30 éves védő további szolgálataira.

Az NFL.com munkatársának, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint Anderson elküldése előtt elbukta a fizikai felmérőt és ezért kellett távoznia. Az viszont tény, hogy a Bills-nek 4 millió dollárt kellett volna kifizetnie Anderson-nak a következő szezonban és a fizikai felmérő miatt a csapat valószínűleg inkább bebiztosította magát a későbbi problémák elkerülése végett.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)