Vikings Training Camp - 6.nap

Kedden is gyönyörű idő volt a minnesotai kisvárosban, így a játékosokat külső körülmény nem befolyásolta. Leslie Frazier nyilatkozott a két PUP listán lévő játékosról, Childs-ről és Williams-ről. Szerinte Childs visszatérését nem tudja ennyire előre megmondani, de bízik a minél előbbi teljes rehabilitációjában. Nate Williams azonban hamarosan az edzők rendelkezésére fog állni.

Jerome Felton kedden sem volt ott az edzéseken, hétfőhöz hasonlóan személyes ügy miatt volt távol, de Frazier elmondta, hogy szerdán már visszatér.

Az újonc CB Xavier Rhodes fizikális tudásáról nincs senkinek kétsége, sebessége páratlan, azonban alkalmazkodnia kell az NFL szabályaihoz, mert a keddi edzésen többször is ráfújtak pass interference-t.

Desmond Bishop a második csapattal edzett, de több jó megmozdulása is volt, többek között Cassel labdáit pár kivételével mind elütötte az elkapók elől.

Williams a Vikings védelem koordinátora elmondta, hogy Kevin Williams a kezdő DT a csapatban, ez ugye mindenkinek világos. A másik DT kiléte hát nem ilyen egyszerű mert, egyfelől ott van a frissen draftolt Sharrif Floyd, de eddig nem igazán lehet arról hallani, hogy fix kezdő lenne, inkább a special teamben foglalkoztatják és a második vagy harmadik csapat védelmében kap helyet. Willaims azt is hozzátette, hogy elképzelhető olyan forgatókönyv, hogy Kevin Williams és Sharrif Floyd egyszerre lesznek a pályán.

A.J. Jefferson tavaly volt hogy jól játszott, de sok hibát vétett, nem kevés elkapás született meg mellette. Kedden bemutatott pár olyan mozdulatot mely javulási tendenciát mutat, például a Cassel által labdát dobott neki sikerült elütnie az elkapó elől, amit végül Robert Blanton kapott el, így interception visszahordás lett a 7 a 7 elleni játék során.

LaMark Brown egy 40 yardos TD-t kapott el a tartalék CB, Greg McCoy mellett, a passzt McLeod Bethel-Thompson-tól kapta.

A gyakorlatok befejezése előtt Ponder egy szép TD passzt osztott ki John Carlson-nak.

A srácok tehát kezdenek formába lendülni. Itt ott van még csiszolni való, de a szezonrajtra minden készen fog állni, hogy egy sikeres idényt teljesítsünk.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com