Vikings Training Camp - 14. nap

Két játékost már biztos, hogy nem láthatunk a mai mérkőzésen. Desmond Bishop aki ágyéktáji sérüléssel küzd szerdán sem edzett és elmondták vele kapcsolatban, hogy biztos, hogy kihagyja a Houston elleni összecsapást. Hasonlóan járt az újonc Xavier Rhodes is, akinek hátsó combizomhúzódása van, így ő is kénytelen kihagynia a mai találkozót. Jared Allen már szerdán teljes edzésmunkát végzett, de Frazier elmondta, hogy tartják magukat az eredeti elképzeléshez és Allen biztos nem lép ma pályára.

Harrison Smith is visszatért a szerdai edzésbe és Frazier szerint bevethető lesz pénteken. Vele ellentétben Jefferson nem fog játszani, aki kedden bokasérülés miatt már nem edzett és szerdán is hasonlóan járt el.

John Sullivan térműtéten esett át az idei holtszezonba, azonban igyekezett a csapatban jó teljesítményt nyújtani az edzéseken és visszaesés nem tapasztalható. Frazier továbbra is őt látja a kezdő centernek. Továbbá a vezetőedző méltatta Sullivan vezetői képességét a támadó falban és idén is ezt várja el tőle.

Marcus Sherels jól érezte magát a szerdai gyakorlaton, ezt a Ponder-től elhalászott labdája is mutatja, valamint állandóan megkeserítette a ráállított elkapók életét. Chris Summers-nek például egyetlen elkapás sem sikerült mellette.

Michael Mauti tehetségéről senkinek nem is volt kétsége, csak ugye az a fránya sérülés sorolta hátra ennyire a Draft-on. A Vikings vezetői azonban láttak benne fantáziát és eddig nem is okozott csalódást, sőt. Szerdán is több jó megmozdulása volt. Egyikben például Toby Gerhart-ot blokkoltam ég mielőtt a futó elérte volna a scrimmage vonalat, így a támadók mínusz yardon álltak, hála Mauti-nak.

Bethel-Thompson szépen játszott a szerdai napon. Jó passzai voltak a harmadik csapatnál, talán érik az a harmadik hely számára. Kedvenc elkapója az egykori irányító, Joe Webb volt, sok szép play-t hoztak le együtt.

A szerdai edzés képeit ide kattintva tekintheted meg.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com