Az elmúlt napok rövid összefoglalója

- A Baltimore Ravens szerződtette a szabadügynök tight end Dallas Clark-ot.

- Az első előszezon mérkőzésen elszenvedett bokasérülését követően újra edzésbe állt a New York Jets irányítója Geno Smith.

- A Baltimore Ravens egyéves szerződést kötött a veterán szabadügynök wide receiver Brandon Stockley-val.

- Bokasérülést szenvedett a Baltimore Ravens tartalék running backje Bernard Pierce ami miatt pár edzésnapot kénytelen lesz kihagyni.

- Lábproblémák miatt ki fogja hagyni a második előszezon mérkőzést a San Diego Chargers újonclinebacker je Manti Te'o.

- A San Francisco 49ers aktiválta a running back Kendall Hunter-t a PUP listáról.

- A Detroit Lions szerződteti a Tampa Bay Buccaneers korábbi cornerbackjét Myron Lewis-t.

- A New England Patriots tartalék irányítója Ryan Mallett fejsérülést szenvedett a Philadelphia Eagles elleni mérkőzés második negyedében. A mérkőzést követően az irányító elárulta, hogy nincs szó agyrázkódásról.

- A Chicago Bears defensive tackleje, Henry Melton agyrázkódást szenvedett a Carolina Panthers ellen elvesztett mérkőzésen.

- Bokasérülést szenvedett a hajnali Detroit Lions elleni előszezon mérkőzésen a New York Jets irányítója Geno Smith. A második körben kiválasztott Smith a harmadik negyedben sérült meg és be is fejezte a mérkőzést. Nyilatkozata szerint nem súlyos a sérülése és folytatta volna ha mindez egy alapszakasz mérkőzésen történik továbbá biztosan bevethető lesz a következő heti Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésen.

- Pénteken artroszkópos beavatkozást hajtottak végre a Cleveland Browns right guardján, Shawn Lauvao-n. A kezdő falembernek előreláthatólag ki kell hagyni az alapszakasz első két vagy három mérkőzését.

- Bemutatkozott az NFL a linebacker Brian Banks. A 28 éves Banks 5 évet töltött börtönben ártatlanul nemi erőszak vádja miatt.

- A Pittsburgh Steelers wide receiveének, Plaxico Burress-nek elszakadt egy izom a karjában és ezzel véget is számára a szezon. Hétfőn megműtik az elkapót de ezzel a sérüléssel nem csak a következő szezon, hanem nagy valószínűséggel a pályafutása is véget ért.

- Vállsérülést szenvedett a San Francisco 49ers tartalékirányítója Colt McCoy a Denver Broncos elleni mérkőzésen. Az irányító vállát ma reggel megvizsgálták MRI-vel is, de a játékos elmondása szerint ezt csak elővigyázatosságból tették meg mert komoly baja.

- A Baltimore Ravens elleni mérkőzés harmadik negyedében térdsérülést szenvedett a Tampa Bay Buccaneers running backje Peyton Hillis. Hillis-nek a bal térde sérült és egyelőre nem lehet tudni sérülésének súlyosságáról.

- A St. Louis Rams kezdő right tackleje, Rodger Saffold vállsérülés miatt a tervezettnél korábban befejezte a Cleveland Browns elleni előszezon mérkőzést. A vezetőedző Jeff Fisher a mérkőzés utáni sajtótájékoztatójában elárulta, hogy a falember jól van, a félidőben elvégzett röntgen vizsgálatok eredményei negatívak lettek, de a biztonság kedvéért egy kis ideig pihentetni fogják Saffold-ot.