A mai előszezon mérkőzés ismétlések

Ma ismét négy mérkőzés ismétlése nézhető meg az NFL Network csatornán és további két mérkőzést ismételnek meg hajnalban. Reggel 9 órakor kezdődik a Tennessee Titans - Washington Redskins találkozó. Délután folytatják az ismétléseket a New Orleans Saints - Kansas City Chiefs, a Pittsburgh Steelers - New York Giants és a Green Bay Packers - Arizona Cardinals mérkőzésekkel. Hajnalban és kora reggel pedig megismétlik a Detroit Lions - New York Jets és a San Francisco 49ers - Denver Broncos találkozót.

Az NFL Network eléréséhez kattints IDE!

Az NFL.COM hivatalos csatornái is ingyen elérhetőek egy héten keresztül. Az oldal próbaidőszakot biztosított mindenki számára 7 napon keresztül. Augusztus 20.-ig mindenki ingyenesen regisztrálhat a Game Pass-ba. Mindenképpen érdemes kipróbálni hiszen nincs vesztenivaló!!! Az ingyenes próbaidőszak eléréséhez kattints IDE!

Aug. 14. 09:00 Tennessee Titans - Washington Redskins

Aug. 14. 16:00 New Orleans Saints - Kansas City Chiefs

Aug. 14. 19:00 Pittsburgh Steelers - New York Giants

Aug. 14. 22:00 Green Bay Packers - Arizona Cardinals

Aug. 15. 02:00 Detroit Lions - New York Jets

Aug. 15. 06:00 San Francisco 49ers - Denver Broncos

Az NFL Hungary nem áll semmilyen kapcsolatban a firstrowsport.eu weboldallal és nem vállal felelősséget az oldalon szereplő tartalmakért. Csak és kizárólag az elérhetőségüket közöljük az oldalon!

Címkék: előszezon