Vikings Training Camp - 20. nap

Utolsó előtti edzéshez érkezve a játékosokon nagy a nyomás, mert a végső keret lassan ki lesz jelölve és fiatalok és újoncok most bizonyíthatnak, hogy készen állnak az 53-as keretre. A keddi edzésen Christian Ponder volt a legjobb, több értékes passzt is kiosztott. Pénteken többet láthatjuk majd a pályán, Frazier elmondta, hogy az első két negyedet az ő irányítása alatt fog játszani a csapat. Ponder peches volt a múltkori meccsen, mert bár az első passz tökéletes volt, a másodikban Simpson szerencsétlenül kapott bele és pont a védő kezében landolt a labda. A második drivera pedig már nem is ő jött ki.

A Bills ellen biztosított két negyed alatt Frazier látni szeretné, hogy a leendő kezdőcsapat mennyire van összeszokva illetve, hogy hol kellenek még esetlegesen változások.

Ponder keddi fénypontja az a 30 yardos TD passz volt, amit John Carlson-nak adott a 7 a 7 elleni játékban. Carlson Rhodes mellett kapta el a labdát.

Jerome SImpson új magasságokba emelkedett. Ezt szó szerint is lehet érteni, mert nagyszerűen tud felugrani a labdákra és el is kapja azokat. Emellett még sebessége is páratlan, amiket az edzőtáborban láthatunk.

Jared Allen és Evereson Griffen több alkalommal is odaérhettek az irányítóra, de sackelni egyik sem tudott, mert a bírók inkább az irányítót védték és hagyták őket dobálni. Az irányító nyomás rendben volt, csak a zebrák a QB-t védték.

Joe Berger ismét edzett. A második csapatnál Olsen-el és Baca-val felváltva adogatták a snappeket.

Andrew Sendejo megszerezte első interceptionjét a Training Camp alatt. James Vandenberg LaMark Brown felé passzolta a labdát, de a szemfüles védő még az elkapó elől le tudta húzni a labdát.

Xavier Rhodes készen áll a mérkőzésre. Azt nyilatkozta, hogy egészséges és minden erejével azon lesz, hogy a legjobbat teljesítse a Bills ellen.

Már csak a mai azaz a szerdai edzés van hátra. A csapat csütörtökön elutazik Buffalo-ba, majd pénteken megküzd a Bills csapatával.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com