A mai előszezon mérkőzés ismétlések

Ma szokás szerint négy mérkőzés ismétlése nézhető meg az NFL Network csatornán. Az első hét mérkőzései közül egyedül csak a Pittsburgh Steelers - New York Giants kerül adásba reggel 9 órától.

Délután 16 órái kezdettel három hajnali mérkőzést ismétlése következik. A Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins, a Cleveland Browns - Detroit Lions és a Philadelphia Eagles - Carolina Panthers találkozó nézhető meg.

Hajnalban folytatódik az előszezon második hete és a négy élő mérkőzést párhuzamosan közvetíti a csatorna. Egyszerre közvetítik a Patriots - Buccaneers, Bills - Vikings, Chiefs - 49ers és Saints - Raiders mérkőzés fontos pillanatait. Az élő adást követően pedig teljes egészében megismétlik a New Orleans Saints - Oakland Raiders találkozót.

Az NFL Network eléréséhez kattints IDE!

Aug. 16. 09:00 Pittsburgh Steelers - New York Giants (1. hét)

Aug. 16. 16:00 Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins (2. hét)

Aug. 16. 19:00 Cleveland Browns - Detroit Lions (2. hét)

Aug. 16. 22:00 Philadelphia Eagles - Carolina Panthers (2. hét)

Aug. 17. 02:00 Párhuzamos elő közvetítés a négy előszezon mérkőzésről (Patriots - Buccaneers, Bills - Vikings, Chiefs - 49ers és Saints - Raiders)

Aug. 17. 06:00 New Orleans Saints - Oakland Raiders (2. hét)

Az NFL Hungary nem áll semmilyen kapcsolatban a firstrowsport.eu weboldallal és nem vállal felelősséget az oldalon szereplő tartalmakért. Csak és kizárólag az elérhetőségüket közöljük az oldalon!

Címkék: előszezon