Vikings Training Camp - 21. nap

Szerdán véget ért a 2013-as Training Camp itt Mankato-ban. 2013-ban is rendben lezajlott a Minnesota Vikings előszezonbeli edzőtábora. Elégedettek lehetünk a látottakkal és az elkövetkezendő időben kiderül, hogy mit is tudtunk tanulni ezalatt a 3 hét alatt. Hiába az utolsó nap, a játékosok nem az összepakolással és költözéssel foglalkoztak, ugyanúgy edzés volt előirányozva, után természetesen pakolhattak.

Az utolsó napra maradtak a legszebb elkapások? Tehetjük fel magunkban a kérdést. Két egykezes elkapást is láthattunk szerdán. Az egyiket Cordarrelle Patterson húzta le, a másikat Jarius Wright (én személy szerint tőle kiugró évet várok).

Mindkét elkapás nyomás alatt született, hiszen Patterson-t Jefferson védte, Wright-ot pedig Rhodes.

Ponder 8/10 -es mutatóval és 1 TD-vel zárta az edzőtábor az utolsó napon. Fejlődik a Vikings kezdő irányítója és szükség is van erre a fejlődésre, mert utolsó éve, hogy bebizonyítsa érdemes a kezdő posztra. Pénteken egy félidőt szán neki Frazier.

A helyiek Adam Thielen-re figyeltek leginkább, mégis csak a helyi egyetemre járt. Jól teljesített a Camp teljes ideje alatt, most már csak a meccseken adódó időt kell jól kihasználnia és talán, hangsúlyozom talán bekerülhet.

Interception nélkül a szerdai nap sem telhetett el, Bethel-Thompson, és Cassel is megdobta a maga napi adagját.

Nagy harc várható a harmadik irányító posztjáért. Igazából a jelenlegi állásra senki nem tud tippelni, majd a meccsek alatt meglátjuk a teljesítményt és a hely kiléte tényleg az utolsó napra marad. Akinek megszólal a telefonja annak sajnos búcsút intenek. (Vandenberg lesz az.)

Két játékosunk fog biztosan hiányozni a pénteki találkozón. Ballard ágyéktáji sérülés miatt, Lacey pedig térdsérülés miatt pihen.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com