Az elmúlt napok összefoglalója

- Wolfe sérülése mellett megsérült a Denver Broncos cornerbackje Champ Bailey, wide receivere Wes Welker és jobb guardja Louis Vasquez is. Bailey bal lába, Welker jobb bokája és Vasquez bal térde sérült meg.

- Bokasérülés miatt 3-4 hetet kell kihagynia a New York Jets külső linebackerének Quinton Coples-nek.

- A Seattle Seahawks elleni mérkőzésen nyaksérülést szenvedett a Denver Broncos defensive endje, Derek Wolfe. A védőt azonnal elszállították az ambulanciára. A vizsgálatok viszont mind negatívak lettek és Wolfe a csapattal együtt utazott haza.

- Teljesen felépült sérüléseiből az Oakland Raiders elsőkörös választottja DJ Hayden. A cornerback mostantól részt vehet a "full contact" edzéseken.

- A Houston Texans elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett a Miami Dolphins tight endje Dustin Keller. A hírek szerint súlyos Keller térdsérülése.

- Agyrázkódást szenvedett a Houston Texans elsőkörös választottja, a wide receiver DeAndre Hopkins.

- Megsérült a Jacksonville Jaguars irányítója Blaine Gabbert. Az irányító hüvelykujja könnyebben sérült meg.

- A hajnali mérkőzésen megsérült a Tennessee Titans két kezdőjátékosa. A wide receiver Kendall Wright térd, míg a linebacker Akeem Ayers bokasérülést szenvedett.

- A Dallas Cowboys egyik vezetője, Stephen Jones elárulta, hogy a csapat nem érdeklődik a tovább az offensive guard Brian Waters iránt.

- A Buffalo Bills bejelentette, hogy meg kell műteni az újonc irányítójukat, EJ Manuel-t. Csak egy kisebb térdoperáció vár Manuel-re és csak az előszezon hátralevő részét kell kihagynia.

- A Detroit Lions egyéves szerződést kötött a Jacksonville Jaguars korábbi cornerbackjével Rashean Mathis-el.

- A San Diego Chargers wide receivere Eddie Royal tüdősérülést és agyrázkódást szenvedett csapat szombati edzésén.

- A Detroit Lions egyéves szerződést kötött a Washington Redskins és a St. Louis Rams korábbi linebackerével Rocky McIntosh-al.

- A péntek hajnali New Orleans Saints elleni mérkőzésen ágyéksérülést szenvedett az Oakland Raiders cornerbackje Tracy Porter.

- Fejsérülést szenvedett a Tampa Bay Buccaneers running backje Doug Martin, de a vizsgálatok kimutatták, hogy nincs agyrázkódása.

- Az NFL 10 ezer dollárra büntette a Tennessee Titans safetyjét Bernard Pollard-ot. A védő a Redskins elleni első előszezon mérkőzésen ütközött feleslegesen a wide receiver Aldrick Robinson-nal.

- A Seattle Seahawks aktiválta a tight end Zach Miller-t aki így ismét részt vehet a csapat edzésein.

- A Chicago Bears pénteken szerződtette a szabadügynök irányító Jordan Palmer-t. A Bears végül az Arizona Cardinals irányítójának testvére mellett döntött pedig pár hete edzésre hívták az egykori 1/1-es JaMarcus Russell-t. Szükséges lépés volt, mert a harmadik számú irányító Matt Blanchard eltörte a kezét a második előszezon mérkőzésen.

- A Detroit Lions elleni előszezon mérkőzésen megsérült a tüdeje a Cleveland Browns defensive endjének, Barkevious Mingo-nak. A vizsgálatot alapján csak egy hetet kell kihagynia az újonc védőnek.

- Az Atlanta Falcons wide receivere Roddy White bokasérülést szenvedett a Baltimore Ravens elleni mérkőzésen. Az elkapó a második negyedben sérült meg, állapotát kérdésesnek jelentették de már nem tért vissza a pályára. Mára kiderült, hogy bokasérülése nem súlyos de valószínűleg kihagyja az előszezon hátralevő részét.

- A Chicago Bears irányítója Jay Cutler szerződésének utolsó évébe és a jelenlegi helyzet szerint a csapat hosszabbítani is fog vele. Egy meg nem nevezett "salary cap manager", a vele készített tegnapi interjúban kifejtette, hogy korántsem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy hosszútávú szerződés esetén Cutler éves átlagkeresete 20 millió dollár körül lesz.

- A tegnapi Cleveland Browns elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett a Detroit Lions wide receivere Calvin Johnson, de a jelentések szerint egyáltalán nem súlyos az elkapó sérülése.

- Vádli és hát fájdalmak miatt május óta nem edzett a Houston Texans running backje Arian Foster, de a legfrissebb hírek szerint hétfőn visszatérhet az edzőpályára.

- Blaine Gabbert lesz a Jacksonville Jaguars irányítója a holnap esti New York Jets elleni mérkőzésen. A múlt héten is kezdő volt de 10 passzkísérletéből csak 19 passzolt yardot szerzett. A vezetőedző Gus Bradley megerősítette a hírt de rögtön közölte, hogy korántsem dőlt el Gabbert és Chad Henne párharca.