Vikings sérülésjelentés a Titans meccs előtt

A Minnesota Vikings csapatát nem kerülik el a sérülések, sőt egyre több játékosnál jelentkeznek. A csütörtök esti Tennessee Titans meccs előtt sajnos több fontos játékosunk is sérüléssel bajlódik, kinek kisebb, kinek nagyobb a baja. Utolsó előszezon meccsünket hazai pályán a Tennessee ellen vívjuk remélhetőleg győzelemmel.

Kevin Williams 3-6 hétig van kényszerpihenőn a 49ers ellen összeszedett sérülése miatt. Szerencséjére az ellene vétett szabálytalan szerelés nem érte el a térdszalagjait, így nem kell lemondani róla a teljes idényre, de így is nagy a veszteség.

Nem elég, hogy  kezdő DT lesérül, de a cseréje Sharrif Floyd is térdsérüléssel bajlódik. Neki is térdfájdalma volt, amit orvosoltak, de az előszezonban már nem lép pályára, az alapszakaszra remélhetőleg teljesen felépül.

Cordarrelle Patterson kénytelen volt kiállni a keddi edzésből, mert fájdalmai voltak, amik enyhültek később el is múltak, így elmondása szerint készen áll, hogy az utolsó előszezon mérkőzésen pályára lépjen.

Stephen Burton hiányzott a keddi edzésről. Róla nem tudni, hogy sérülés vagy személyes okok miatt nem vett részt a hétközi tréningen.

Chris Cook még a vasárnapi meccsen volt kénytelen idő előtt lemenni a pályára ágyéktáji sérülés miatt. Még nem tudni pontosan, hogy játszik-e holnap.

Erin Henderson a tegnapi edzésből kiállt, mert visszatérő saroksérülése kiújult és erős fájdalmat érzett. Pontos jelentést nem tudni.

Greg Childs továbbra sem edzett.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com