Vikings 24-23 Titans

Győzelemmel zárta utolsó előszezon mérkőzését a Minnesota Vikings a Mall of America Field történetében, egy hét múlva indul az igazi hajsza. Sikerrel zárult a mai utolsó előszezon mérkőzés. Ez méltó előszezon búcsú a Metrodome-tól, melyben most rendeztek utoljára előszezon meccset. Mint az eredményből is kitűnik igen szoros mérkőzés volt. Őszintén, nem sokon múlott, hogy más legyen az eredményjelzőn a végső sípszó után.

Ezen a mérkőzésen is bőven kijutott nekünk a sérülésekből. Seth Olsen 10 percen keresztül feküdt a pályán, ő nyaksérülést szenvedett, ordágyon vitték le, de most olvasom, hogy már járkál az öltözőben, szóval nincs ok a pánikra.Bobby Felder bokája is megsérült, őt röntgenezik majd a meccs után. Marcus Sherels volt a meccs ember, nem csak az elkapott interceptionje és jó védekezése miatt, hanem mert 109 yardos kickoff return TD-t szerzett mindjárt a második félidő elején.

Cassel kezdett irányítóként, de a második negyed közepétől Bethel-Thompson vette át a helyét. Banyard elkapásból, Asiata futásból szerzett TD-t. Rodney Smith-nek szép elkapásai voltak. Kiderült az is, hogy 6 elkapóval megyünk neki a szezonnak. Burton befért és Joe Webb nevét mondták még. Izgalmas volt az egész meccs, nem unatkozhattunk. Részletek hamarosan.

Végeredmény:
Tennessee Titans 23:24 Minnesota Vikings

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com