Matt Leinart-ot öt nap után elküldte a Bills

Matt Leinart tegnap saját Twiter oldalán jelentette be, hogy a Buffalo Bills elküldte Őt mindössze öt nappal a szerződtetését követően. A Bills EJ Manuel térdsérülése és Kevin Kolb problémái miatt szerződtette a 2006-os Draft 10. választottját és pályára is léphetett a csütörtök esti mérkőzésen de a mutatott játéka miatt hamar távoznia kellett.

"Nehéz játék. Nehéz szituáció. Nincsenek kifogások. Köszönöm az egész Bills egyesületnek." - szerepelt Leinart Twitter oldalán, majd nem sokkal később az irányító törölte a bejegyzését.

Leinart nagy reményekkel vágott neki az NFL-es pályafutásának. Az Arizona Cardinals a jövő irányítójának választotta ki a 2004-ben Heisman Trophy-t nyert játékost, de a mentornak szerződtetett Kurt Warner szép lassan kiszorította a keretből. Egészen pontosan a gyenge játéka miatt saját magát szorította ki a csapatból.

A Cardinals után a Houston Texans és az Oakland Raiders játékosa volt. 2011 óta nem volt kezdő NFL mérkőzésen és akkor is csak Matt Schaub sérülése miatt léphetett pályára. Mindent egybevetve valószínűleg véget ért a USC szépreményű sztárjának profi pályafutása.

(nfl.com, Fotó: theobserver.ca)