Bordasérülés miatt kérdéses Ponder játéka

Christian Ponder_3A Minnesota Vikings kezdőirányítója nem biztos, hogy játszani fog a vasárnapi London-i mérkőzésen. Christian Ponder a szerdai sajtótájékoztatón mondta el, hogy bordasérülést szenvedett a múltheti Browns elleni, 31-27 -es vereséggel végződő mérkőzésen. A sérülés nem tűnik komolynak, de ma mégis csak korlátozott edzést végzett.

Leslie Frazier a csapat vezetőedzője elmondta, hogy ennek a hírnek a tudatában még nem tudnak egyértelmű választ adni arról, hogy a csereirányítóval játszanak, de annyit elmondott, hogy nem fognak változtatni a stratégián akkor sem, ha Matt Cassel vezetésével megy a pályára a csapat.

Az idényt nem a legjobban, sőt nagyon rosszul kezdő irányító három vereséget ért el csapatával. Már Browns elleni mérkőzésen amin megsérült, legalábbis ezt mondták, már ott is Cassel-t követelte a közönség ezt mind az edző, mind Ponder elismerte. Elmondták, hogy nem lehetett nem hallani a skandálást és a fújolást.

Ne persze én azt is érdekesnek tartom, hogy eddig szó sem volt semmilyen sérülésről vagy hogy Ponder bordája fájna. Sem ott a mérkőzésen, sem pedig a mai napig nem volt erre utaló jel, csak most dobták be a köztudatba.

Természetesen az is lehet, hogy tényleg a rossz teljesítmény is közrejátszik ebben az esetleges váltásban. Mindenre megkapjuk a választ vasárnap este.

Lényegében már mindenki tudja, hogy ez az utolsó éve a csapatnál Ponder-nek, ha most kikerül a kezdő pozícióból és Matt Cassel esetleg olyan teljesítményt nyújt, akkor könnyen elképzelhet, hogy Ponder soha nem irányíthat majd Minnesota-ban. Ez persze még kérdés, előbb lépjen pályára Cassel vagy nem. A többi jön majd szépen sorban.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com