Véget ért Ahmad Bradshaw szezonja

Az Indianapolis Colts bejelentette, hogy sérültlistára tette a running back Ahmad Bradshaw-t. Már jó néhány napja téma volt Bradshaw nyaksérülése a Colts háza táján és egyértelműsítették, hogy ha meg kell műteni akkor többet már nem léphet pályára az idei szezonban. Tegnap biztossá vált, hogy elkerülhetetlen a műtét így véget ért a running back idei szezonja. Vick Ballard után már a második futóját vesztette el a Colts a szezon hátralevő részére.

Bradshaw-nak a harmadik játékhéten, a San Francisco 49ers elleni mérkőzésen sérült meg a nyaka. Sérüléséig jól teljesített a mérkőzésen, 95 futott yarddal és 1 touchdownnal fejezte be a találkozót. Az utolsó két mérkőzésen már nem is lépett pályára mert a Colts bízott benne, hogy rehabilitációval is kezelhető lesz a futó sérülése de elkerülhetetlen lett a műtét.

A sérültlista egyet jelenthet azzal, hogy Bradshaw többet már lép pályára a Colts mezében. Az idei offseasonban érkezett Indianapolisba és csak egyéves szerződés kötött új csapatával. Ballard kiesését követően a Colts egy trade-el megszerezte Trent Richardson-t amivel komoly vetélytárs érkezett a csapathoz. Ha Richardson és Donald Brown jól teljesít a szezon hátralevő részében továbbá Ballard felépül a következő szezonra akkor nem marad számára hely a keretben.

(nfl.com, Fotó: indystar.com)